Sy käpphästen Prince – JULREA 🎅

Julrea på boken – Sy käpphästen Prince

Sy en fantastisk käpphäst med hjälp av bokens tydliga instruktioner. Färggranna illustrationer med text och bild hjälper dig steg för steg. Du får också en hel del tips och trix på vägen. Sy käpphästen Prince innehåller mönster för käpphäst och täcke i två storlekar. Dessutom mönster och arbetsbeskrivningar på ett flertal tillbehör till din käpphäst.

Bästa priset på nätet!
Boken “Sy käpphästen Prince” hittar du HÄR»

Se gärna exempel bland bilderna på hästar som sytts av mönster från boken.

Recension BTJ

Recension
“Sy käpphästen Prince är den perfekta boken för alla intresserade av att skapa käpphästar. På inte mindre än 107 sidor i stort format, plus en mönsterbilaga får de fantastiska tips och idéer för att skapa den finaste hästen med alla tänkbara tillbehör.

Detta är mer än bara en käpphästbok, det är en lärobok i textilt hantverk. Läsaren
får noggranna arbetsbeskrivningar på allt från maskinsömnad, olika handsydda stygn, makramé och pärlvävning till en hel del kunskap om material och verktyg.

Förutom att vi i detalj får kunskap om hur käpphästar tillverkas, får vi beskrivningar på en mängd tillbehör, som pannband, betsel, grimskaft, täcken, horn till enhörning, prisrosett och mycket mer.

Författaren verkar ha tänkt på allt och delar frikostigt med sig av alla tekniska tips för att det färdiga resultatet ska bli så lyckat som möjligt för alla. Boken, Sy käpphästen Prince, kan med fördel användas i textilslöjden eller i en studiecirkel och naturligtvis för alla som vill sy en käpphäst hemma.”

Helhetsbetyg: 5 = Brilliant

Baksidestext

Man kan inte låta bli att älska käpphästar – Så varför inte skapa din egen häst och få den precis som du vill?

Det blir lekande lätt att skapa käpphästar med hjälp av bokens tydliga instruktioner. Färggranna illustrationer med text och bild hjälper dig steg för steg. Du får också en hel del tips och trix på vägen.

Förutom två käpphästmönster så kan du skapa hästtäcke, betsel, träns, flera sorters pannband, fjäder till indianhäst, horn tilll enhörningar, en rosett och den perfekta manen till Fjordingar.

Sissel har en mycket bred och mångårig erfarenhet av textila hantverk. Hon har genom åren tillverkat och sålt en stor mängd käpphästar och i boken beskriver hon sina bästa tekniker för ett perfekt resultat.

Sy käpphästen Prince - Inbunden bok med steg för steg instruktioner i text och bild samt mönster för två käpphästar
Sy käpphästen Prince - Inbunden bok med steg för steg instruktioner i text och bild samt mönster för två käpphästar
Julrea på boken Sy käpphästen Prince - Nordic Design & Förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *