Fivel 100% norsk ull från Rauma Garn

Fivel 100% Norsk ull

Fivel 100% Norsk ull från Rauma Garn - Köp billigt ullgarn hos Nordic DesignLåt oss presentera Fivel 100% Norsk ull och Rauma garns senaste garnkvalitet.

Detta är ett 2-trådigt kardgarn, spunnet av de finaste fibrerna från norska får. Garnet är lätt spunnet och ger plagg som är mjuka och luftiga. Det här är vårt absolut mjukaste ullgarn, som passar lika bra för strukturer, slätstickning och mönsterstickning. Plagg som stickas med Fivel blir ännu mjukare efter tvätt. Det lämpar sig också bra för tovning.

Garnkvaliteter i 100% ull ger plagg som värmer och andas även i fuktigt tillstånd. Det gör plaggen utmärkta för vandring och aktiviteter, såväl som för vardagsbruk. Norsk ull utmärker sig för sin goda slitstyrka, spänstighet och elasticitet. När det spinns som kardgarn ger ullen den perfekta balansen mellan funktionalitet och komfort. Resultatet är lätta, luftiga och användarvänliga plagg med lång livslängd.

Fivel produceras på Raumas fabrik i vackra Romsdalen i Norge. Här kardas, tvinnas, spinnas, tvättas, färgas och nystas garnet av 100% norsk ull. Vi är stolta över att kunna erbjuda helt norska produkter!

Norsk ull är en av världens mest miljövänliga textilfibrer. Produktionen av norsk ull går utöver vanligt hållbarhetstänkande när det gäller att minimera miljöpåverkan under hela produkternas livscykel. Ullen Rauma garn använder i sin produktion är Svanenmärkt.

  • Material: 100% norsk ull
  • Löpmeter: 100 m / 50 g
  • Stickfasthet: 18-16 m = 10 cm
  • Rekommenderade stickor: 4-5 mm.

Billigt och prisvärt kvalitetsgarn hos Nordic Design!
Nu kan du dessutom köpa garn direkt från våra lokaler i Mjölby, Östergötland.

« Gå till FIVEL 100% norsk ull från Rauma Garn »

 
Rauma garn - Fivel 100% Norsk ull - Köp billigt ullgarn hos Nordic Design

Färger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *