Upptäck Vams ullgarn från Rauma Garn

Vams ullgarn

Vams ullgarn från Rauma - 100% norsk ull
Gå till Vams ullgarn

Upptäck Vams garn från Rauma – en nordisk pärla för ditt nästa stickprojekt!

Vams är Rauma garns exklusiva 2-trådiga kardgarn, tillverkat av 100% norsk ull. Det här är garnet som ger dig den perfekta kombinationen för att skapa värmande härliga plagg. Perfekt för de nybörjare som vill utforska stickningens värld eller för de som är ute efter ett garn som levererar mjuka och varma plagg på nolltid.

Med Vams skapar du lätta och luftiga plagg som värmer och ger en omedelbar känsla av komfort. Garnet passar utmärkt för enklare stickprojekt, perfekt för de som är otålmodiga eller som vill ha snabba resultat. Plagg skapade med Vams blir inte bara mjuka och varma utan också fylliga och följsamma.

En extra bonus är garnets förmåga att lämpa sig för tovning, vilket ger dig ännu fler möjligheter att utforska din kreativitet.

Vams produceras med stolthet på vår fabrik i det pittoreska Romsdalen, där varje steg – från kardning till tvinnande, färgning till nystning – sker med omsorg och dedikation. Vi är glada över att erbjuda produkter av högsta kvalitet, tillverkade helt och hållet i Norge.

Den norska ullen, som kännetecknas av dess slitstyrka, spänst och elasticitet, är spunnen till perfektion som kardgarn. Det resulterar i plagg som inte bara är funktionella utan också bekväma. Med Vams får du lätta och luftiga kreationer som kommer vara dina trogna följeslagare under lång tid.

 

Specifikationer:

  • Längd: 83 meter per 50 gram
  • Stickfasthet: 16-14 maskor = 10 cm
  • Rekommenderade stickor: 5-6

Ge dig själv den ultimata stickupplevelsen med Vams garn – en kärleksfullt skapad produkt från Rauma, Norge.
Gör ditt nästa projekt till en framgång och låt Vams vara garnet inspirerar din kreativitet!

 

Bilder på Vams ullgarn

 

Rauma garn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *