Varde i Vams – Mönsterhäfte från Rauma Garn

Upptäck Varde i Vams – Sticka en klassisk tröja från Rauma garn!

Välkommen till en värld av tidlös nordisk design och kreativ stickning med mönsterhäftet “Varde i Vams”, presenterat av Rauma Garn. Varde-tröjan, en pärla från Raumas mönsterarkiv, tar nu form i det fantastiska Vams-garnet – en symfoni av mjukhet och värme. Tröjan är stickad med runt ok, precis som en islandströja – i ett varmt, mjukt och härligt garn.

Varde-tröjan – En klassisk skatt för alla generationer:

Mönstret till Varde skapades med inspiration från Raumas rika mönsterarkiv och har tidigare varit tillgängligt i Finull och Lammull. Nu får du chansen att sticka denna klassiker med det ljuva Vams-garnet! Oavsett om du vill skapa en tröja till dig själv, din partner eller ditt barn (storlek 2 till 12 år), så är Varde-tröjan ett utmärkt val som uppskattas av alla. Mönstret kännetecknas av en rak och avslappnad passform.

Färgexplosion med oändliga möjligheter:

För att inspirera din kreativitet har Rauma skapat många vackra färgkombinationer som smälter samman harmoniskt med Vamsgarnets färger. Skapa ditt eget unika uttryck och låt din personlighet lysa genom i varje maska.

Vams garn – Norsk elegans i varje fiber:

Vams garnet, framställt av 100% norsk ull, spinner Rauma med stolthet på sin egen fabrik i Romsdalen. Resultatet är plagg som inte bara är tjocka och varma, utan också luftiga och lätta. Perfekt för det nordiska klimatet. Med Varde i Vams håller du dig varm.

Utforska mönsterhäftet nu och låt ditt stickprojekt bli en resa där tradition och kvalitet möts.

Bläddra bland bilderna i mönsterhäftet Varde i Vams

Varde i Vams mönsterhäfte av Rauma garn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *