Mönsterhäfte – Ytterbakke gård i garnet Fivel – till hela familjen

Upptäck Ytterbakke Gård Kollektionen – Sticka med Fivel Garn från Rauma!

Välkommen till Ytterbakke gård, en plats inbäddad mellan majestätiska fjäll i hjärtat av Romsdalen. Vi tar med dig på en resa genom vårt nya mönsterhäfte, där vi presenterar en ljuvlig kollektion av mönstrade klassiker i vårt norska lamullgarn, Fivel. Med mönster till både barn, dam och herr är detta häfte den perfekta guiden till att skapa tidlösa stickade mästerverk.

Islenderen – Två stilar, en tidlös charm:

I detta häfte hittar du den älskade Islenderen i två versioner – en som stickas nerifrån och en som stickas ovanifrån. Varje maska bär på historien och traditionen från det norska mönsterarvet. Islenderen är inte bara en tröja, det är en bit av Norges kulturarv, och du har möjligheten att göra den till din egen.

Setesdalgenseren – Traditionellt Norskt mönster i ny tappning:

Den vackra Setesdalgenseren med sina traditionella norska mönster tar dig med på en resa genom tid och kultur. Förvandla denna klassiker till en modern pärla och låt varje maska berätta en historia.

Ytterbakkegenser och Bakkegenser – Lekfullt och modernt möter tradition:

Vi introducerar två helt nya modeller – Ytterbakkegenser till barn och dam, samt Bakkegenser till herr. Dessa plagg balanserar lekfullt och modernt uttryck samtidigt som de håller fast vid de traditionella rötterna. Vi kallar dem för Ytterbakkegenser och Bakkegenser, och de är skapade för att ge stickningen en nytänd glädje.

Fivel Garn – En touch av Norsk elegans:

Fivel garnet, tillverkat av 100% norsk lammull, är själva hjärtat i denna kollektion. Det ger inte bara varma och mjuka plagg, det ger även varje maska den autentiska känslan av norsk stickkonst.

Ha en fantastisk tid med stickning! Vi hoppas att du hittar något som inspirerar och lockar dig att skapa ditt egna unika mästerverk med Ytterbakke gårds kollektion och Fivel garn. Beställ ditt mönsterhäfte idag och låt stickningen börja!

Bläddra bland bilderna från Ytterbakke gård

 

Mönsterhäfte från Ytterbakke gård i garnet Fivel - skapa till hela familjen med Rauma garn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *