Herrkollektion i Vams – Mönsterhäfte från Rauma Garn

Sticka en herrkollektion med stiliga plagg i Vams garn från Rauma!

För herrgarderoben som kräver det bästa när höstvinden biter och kylan smyger sig på, presenterar vi ett mönsterhäfte för herrar – din nyckel till en tidlös och funktionell höstkollektion. Denna samling av basplagg är inte bara praktiska och vardagliga; de är också en njutning att sticka och ger ett unikt, delikat uttryck. Perfekta plagg som uppskattas av män i alla åldrar.

Herrkollektion – Sticka för stil och värme:

I detta fantastiska mönsterhäfte finner du allt du behöver för att möta höstens utmaningar med stil. Från Pekka strukturgenser till Olle glidelåsgenser, Aslak vest, Beppe raglangenser och ribbelue till den tidlösa Islenderen. Varje plagg är designat för att vara användbart i vardagen och samtidigt ge den där extra touchen av stickglädje.

Detaljer som utmärker sig – Unik och delikat design:

Mönsterhäftes plagg är fulla av små detaljer som gör stickningen både rolig och givande. Varje maska bär på en känsla av tradition blandad med en modern twist, och resultatet är en garderob som imponerar.

Vams Garn – Norsk värme i varje maska:

För att ge kollektionen den nordiska värmen har vi valt Vamsgarnet – spunnet av 100% norsk ull från Raumas egen fabrik i Romsdalen, Norge. Jordnära färger i melerat garn skapar en härlig höstkänsla, men kom ihåg att Vams finns i många färger, så möjligheterna är oändliga om du har andra favoritfärger!

Skapa din egen stil – Sticka med Vams:

Denna fantastiska herrkollektion är din biljett till en stickad höstgarderob med personlighet. Sticka inte bara för att hålla värmen, utan för att göra en stilstatement. Ge dig själv den bästa upplevelsen av norsk stickning med Vams. Beställ ditt mönsterhäfte nu och ge höstgarderoben den kärlek den förtjänar.

Bläddra bland bilderna i Raumas herrkollektion

 
Herrkollektion i Vams - Mönsterhäfte 416 från Rauma garn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *